Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BRASCH BENCE MEGMUTATJA ÚJ STÍLUSÁT

2011.07.22

 Brasch Bence megmutatja új stílusát

 

Számára eddig ismeretlen területre merészkedett Brasch Bence: a fiatal énekes új dalában tőle szokatlan stílussal jelentkezik, amit a rajongók július 25-én a VIVA Napi Top 10 című műsorában láthatnak először. Az egykori kiscsillag Játék című dalát Symbiennel közösen jegyzi, a slágergyanús nóta pedig az énekestől szokatlan módon a pörgősebb popzene világába kalauzolja a hallgatókat.


Új stílus és új alkotótárs: ez jellemzi Brasch Bence legújabb dalát. A Játék című pörgős popslágert Symbiennel együtt készítette el az egykori kiscsillag, és a választást nem bízta a véletlenre: a DJ-producer korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Lola, Molnár Márta, vagy Shodeinde Dorka"Az új dal egy picit más vonal, mint amit eddig megszokhatott tőlem a közönség. Nem biztos, hogy ezentúl mindig ilyen zenéim lesznek, de izgalmas volt kipróbálni ezt a vonalat is" – mondta Bence.Brasch Bence: Játék
Egy kép az új klipből 

A 2010-es év felfedezettjének azonban nemcsak az új hangzás miatt jelentett kihívást a Játék: most először nyílt alkalma ugyanis kipróbálni magát szövegíróként is! "Symbiennel nagyon jó volt együtt dolgozni, mert az én ötleteimet is figyelembe vette a dal írásánál, és a videoklip elkészítésében is részt vehettem. A dalt ő írta, ő álmodta meg, viszont a szöveget közösen találtuk ki. Ez az első alkalom, amikor nemcsak előadóként veszek részt az alkotói munkában, hanem "társszerző" is vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok a nézők véleményre!" – tette hozzá az énekes.


A forgatásra nem volt egyszerű időpontot találni, Bencének ugyanis rengeteg elfoglaltsága van mostanában: többek között az Operett Színház musical stúdiójának év végi vizsgaelőadásra készül, ráadásul gőzerővel próbálnak a Sopronban debütáló, majd szeptembertől az Operett színpadán is látható, nagyszabású Miss Saigonra is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 63226
Hónap: 966
Nap: 38